Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Νέο ξεκίνημα για την Τ.Ο. Λιβαδειάς της ΝΔ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αλλάζουμε – Προχωράμε
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 31/05/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία είναι πλέον γεγονός, με την αθρόα συμμετοχή των πολιτών, στην εκλογή της ΔΗΜ. ΤΟ. (Τοπική Οργάνωση Λιβαδειάς) αλλά και του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη, την ανανέωση του δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το μόνο κόμμα, που έχει προχωρήσει σε τέτοια διαδικασία ανοίγματος προς την Ελληνική κοινωνία όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς.
Είναι χρέος μας, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που αψηφώντας τις δυσκολίες των ημερών, έδωσε βροντερό παρόν στην προσπάθεια αναδόμησης της Νέας Δημοκρατίας με την συμμετοχή του, ενισχύοντας την υπόσχεση του Προέδρου μας Συμμετέχουμε – Συνδιαμορφώνουμε. Η συμμετοχή των μελών μας, αποτελεί ηχηρή απάντηση στους φόβους ότι στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε προκαλούμε με εσωκομματικές εκλογές. Το δυναμικό παρόν αποδεικνύει ότι η προσπάθεια συνδιαμόρφωσης έχει ήδη στέρεα θεμέλια.
Για τα υποψήφια μέλη, αποτελεί δέσμευση το σύνθημα Αλλάζουμε – Προχωράμε. Στόχος μας είναι να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις και με αξιοποίηση όλου του δυναμικού των μελών της παράταξης μας, γνώμονα την ιδεολογία της, η Νέα Δημοκρατία να αποτελέσει την Ελπίδα της Ελλάδος


Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Τ. Ο. Λ Ι Β Α Δ Ε Ι Α Σ


Ο Πρόεδρος
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα μέλη
ΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΛΥΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΝΤΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΡΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

ΠΑΝΑΓΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑΣ ΑΘΑΝ.
ΞΕΝΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΟΥΣΙΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: