Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Καραμάνης για την προεδρία της ΝΟΔΕ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟ.Δ.Ε ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες της Βοιωτίας, οι οποίοι στις 30 Μαίου έδωσαν ένα συγκινητικό παρόν στις πρώτες ανοιχτές για τα μέλη του κόμματος εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο.
Με τη συμμετοχή τους αυτή έδειξαν ότι η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είναι η βάση της και ότι, όταν σ' αυτόν τον περήφανο και ηρωικό κόσμο δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του, τότε ανοίγονται νέοι και ελπιδοφόροι δρόμοι για την παράταξή μας.
Το μήνυμα των αποτελεσμάτων των εκλογών αυτών σε όλη την Επικράτεια είναι ξεκάθαρο. Είναι μια σαφής και αυστηρή εντολή να χαράξουμε μια νέα πορεία, με παραγωγή ιδεών, με νέα πρόσωπα, με δουλειά πολλή και ουσιαστική. Μια πορεία που θα μας φέρει πιο κοντά στους πολίτες, στις ανησυχίες τους, στις ανάγκες τους, στα προβλήματά τους.Μια πορεία που θα συσπειρώσει ξανά τη Νέα Δημοκρατία.
Οι Νεοδημοκράτες του Νομού μας μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσουν με την ψήφο τους τα καθήκοντα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας σ' αυτή την κρίσιμη ώρα για τον τόπο και την παράταξή μας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους.

Με τιμή


Δ.Κ. Καραμάνης

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: