Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ληστεία σε δύο τράπεζες με λεία 58.000

Περισσότερα από 58.000 ευρώ ήταν η λεία της διπλής ληστείας που έγινε σήμερα το πρωί στην Ιτέα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ένα άτομο φορώντας περούκα και έχοντας στα χέρια του όπλο μπήκε αρχικά...στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ιτέα και με την απειλή του όπλου πήρε από τα ταμεία της τράπεζας όσα χρήματα βρήκε εκεί και αποχώρησε.

Χωρίς να χάσει χρόνο, επειδή ακριβώς δίπλα ήταν το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, με τις ίδιες κινήσεις μπήκε μέσα σ' αυτό και με την απειλή όπλου πήρε από τα ταμεία ό,τι βρήκε μπροστά του.Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις κάμερες που είχε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας η αστυνομία καταλήγει ότι ήταν ένα άτομο που μετά τη διπλή ληστεία απομακρύνθηκε με μηχανή εντούρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ληστής πήρε από την Εθνική Τράπεζα 38.000 ευρώ και από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας κάτι παραπάνω από 20.000 ευρώ.Τέλος να σημειώσουμε από τις οκτώ το πρωί σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από τα δύο υποκαταστήματα υπήρχε περιπολικό της αστυνομίας το οποίο κάποια στιγμή απομακρύνθηκε.

Τότε ο ληστής, που παρακολουθούσε από νωρίς την περιοχή, βρήκε την ευκαιρία και προχώρησε στην διπλή ληστεία.
www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: