Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Συμβόλαιο θανάτου για τον αδελφό του!!!


 Υπέγραψε  συμβόλαιο θανάτου για τον σύζυγο της ερωμένης του

Δεν εκτελέστηκε ένα συμβόλαιο θανάτου στη Λαμία, όπου ζευγάρι εραστών είχε πληρώσει εκτελεστή για να δολοφονήσει το σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος μάλιστα ήταν και αδελφός του εραστή!

Εκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας όταν έφτασε μπροστά τους ένας 34χρόνος από την περιοχή της Θήβας και άρχισε να τους ξεδιπλώνει το μεγάλο μυστικό.


Τους κατέθεσε ότι τον πλησίασε ένας 29χρονος και του κατέβαλε 2.000 ευρώ ως προκαταβολή για «συμβόλαιο θανάτου».

Ο ίδιος κατέθεσε πως υπήρχε ερωτική σχέση του 29χρονου με τη σύζυγο του αδερφού του και του ζητούσε να βγάλει από τη μέση τον 34χρονο αδελφό του.

Μάλιστα ο 34χρονος επίδοξος εκτελεστής είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα του είχαν γίνει ιδιαιτέρως πιεστικοί και του ζητούσαν «να προχωρήσει άμεσα στο σχέδιο».

Οταν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψη της 29χρονης γυναίκας αλλά και του 29χρονου εραστή της άκουγαν τα ίδια πράγματα και από τους ίδιους. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας "και οι δύο ομολόγησαν το σχέδιο τους".

Ο 34χρονος σύζυγος έπαθε σοκ όταν ανυποψίαστος μάθαινε λεπτομέρειες του σχεδίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα. Το κυριότερο είναι ότι προσπαθούσε να αποκαταστήσει τον 29χρονο αδερφό του.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: