Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Aγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Λαμία

Σοκ υπέστησαν οι λιγοστοί θαμώνες ενός ουζερί στη Λαμία, όταν τρεις αλλοδαποί επετέθησαν με μαχαίρι και σιδερογροθιές σε τρεις συμπατριώτες τους που κάθονταν αμέριμνοι στο κατάστημα. Οι τρεις δράστες μπήκαν στο κατάστημα και ο ένας μαχαίρωσε έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας στην πλάτη, ενώ οι άλλοι δύο χτύπησαν τους άλλους της παρέας με σιδερογροθιές και προσπάθησαν να μαχαιρώσουν έναν 28χρονο.
Αυτός όμως πρόλαβε να αρπάξει μια καρέκλα και να προστατευτεί, ενώ ο τρίτος της παρέας κατόρθωσε να διαφύγει ελαφρά τραυματισμένος.
Οι τρεις δράστες ψύχραιμοι βγήκαν από το μαγαζί επιβιβάστηκαν σε λευκό Toyota και εξαφανίστηκαν.
Το ΕΚΑΒ έφθασε σε λίγα λεπτά και παρέλαβε τον 34χρονο, που ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων θαμώνων και ξεψύχησε λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Ο 28χρονος τραυματίας κατέθεσε ότι γνωρίζει τον έναν από τους τρεις δράστες και ότι πριν από λίγα χρόνια είχε μαζί του διαφορές, αλλά αυτή η παρεξήγηση είχε τελειώσει και νόμιζε πως είχε λυθεί...
Ο φίλος του που μαχαιρώθηκε, όπως είπε ο 28χρονος, δεν είχε καμία σχέση με αυτή τη διένεξή τους, που κατά τον ίδιο οφειλόταν σε μία γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: