Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα παραλειπόμενα της παρουσίασης του συνδυασμού Τσιφή και 15 φωτογραφίες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά 21-10-2010

«Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΦΗ»


Μήνυμα νίκης και ενότητας, έστειλε από το Συνεδριακό Κέντρο Κρύας στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ο Δήμαρχος Λιβαδειάς και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Τσιφής, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που διακρίθηκε από έντονο παλμό.

«Αυτή την ιστορική στιγμή για το νέο Δήμο Λιβαδειάς, καλώ σε συστράτευση όλους τους φορείς και τους πολίτες. Είναι ώρα να αποδείξουμε, ότι βάζουμε στην άκρη μικροπολιτικές λογικές. Είναι ώρα όλοι μαζί, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, με πνεύμα συνεργασίας, να πορευτούμε ως ίσοι προς ίσους για την προκοπή αυτού του τόπου».

Με αυτό το μήνυμα και εν μέσω θερμών εκδηλώσεων των Λειβαδιτών που κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο Κρύας, ο κ. Τσιφής, έδωσε το πολιτικό στίγμα του συνδυασμού του. Ενός συνδυασμού οι υποψήφιου του οποίου προέρχονται απ’ όλη την κοινωνική και πολιτική διαστρωμάτωση του νέου Δήμου Λιβαδειάς, άνθρωποι που διακρίθηκαν και διακρίνονται καθημερινά στον κοινωνικό στίβο, εκπρόσωποι του χώρου της επιστήμης, του πολιτισμού, του εθελοντισμού και της νεολαίας.

«Καταφέραμε μια ευρύτερη συναίνεση που είναι προϋπόθεση, όχι μόνο για να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά κυρίως για να ενώσουμε την κοινωνία και να απαλλαγούμε από αλαζονικές συμπεριφορές. Η κοινωνία μπορεί να πάει μπροστά, όταν στην πολιτική πάνω από όλα υπάρχει ευπρέπεια, εντιμότητα και ήθος» τόνισε ο κ. Τσιφής επισημαίνοντας παράλληλα: «Είμαστε όλοι, άνθρωποι της κοινωνίας και της εργασίας και δεν χρειάζεται να εξαργυρώσουμε κανένα «γραμμάτιο» από τους μηχανισμούς της εξουσίας».

Αναλύοντας με όλες τις λεπτομέρειες το έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή αυτά τα τέσσερα χρόνια, έργο μετρήσιμο που άλλαξε την εικόνα της πόλης, τόνισε ότι: «Θεωρώ ότι στη μέχρι τώρα θητεία μου ως Δήμαρχος Λιβαδειάς, ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου με ήθος, τιμιότητα και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Όπως αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια για τη Λιβαδειά, για τους πολίτες και όχι για τους πολιτικούς, με το ίδιο πάθος και την ίδια συνέπεια θα αγωνιστώ και για τους νέους συμπολίτες μας. Θα αγωνιστώ, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, για µια ισότιμη και ακομµάτιστη διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, για µια διαφανή διοίκηση και για τη στήριξη και ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του νέου Δήμου µας, διότι εμείς δεν βλέπουμε την συνένωση του Δήμου μας ως γεωγραφική διεύρυνση. Την οραματιζόμαστε ως μία συνένωση κοινωνική, πολιτιστική, και οικονομική».

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Τσιφής, κάλεσε τους πολίτες του νέου Δήμου Λιβαδειάς να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον προεκλογικό αγώνα, με ήθος, σοβαρότητα και ευπρέπεια, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας.

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Σκλάβος, ενώ ξεχώρισαν η παρουσίες του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Ηλία Τζαμτζή, του Αντιδημάρχου Λιβαδειάς κ. Σωτήτρη Αυγέρη, του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Μητά, της πρώην Δήμαρχου Δαυλείας κας Κατερίνα Παπαβασιλείου και του πρώην Ν.Σ. Βοιωτίας κ. Χρύσανθου Πετρίδη.














Δεν υπάρχουν σχόλια: