Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Σύλληψη δύο ατόμων για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών στη Λαμία

Κάτι λιγότερο από μισό κιλό ηρωίνης εντόπισαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας σε 22χρονο αλλοδαπό που εποχιακά διέμεινε στο Δομοκό ενώ τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκονταν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας οι αστυνομικοί είχαν παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα μια διαρκή κινητικότητα διαφόρων ατόμων, εμπλεκομένων με ναρκωτικά στο παρελθόν, προς την περιοχή του Δομοκού. Οι αστυνομικοί για πολλές μέρες παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους ενώ όπως υπογραμμίζεται όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει κάποια αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Χθες το μεσημέρι όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάτοικο Λαμίας, 31 ετών που πήγε στο Δομοκό και αφού διαπίστωσαν ότι έγινε συναλλαγή επενέβησαν και συνέλαβαν και τα δύο άτομα και βρέθηκαν πάνω τους 2,2 γραμμάρια ηρωίνης. Πρόκειται για ποσότητα που αγόρασε ο 31χρονος Λαμιώτης από τον αλλοδαπό.
Μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του αλλοδαπού στο Δομοκό εντόπισε συνολική ποσότητα 462,2 γραμμαρίων ηρωίνης επιμελώς κρυμμένη μέσα στο σπίτι.
Η κίνηση του αλλοδαπού μεταξύ του Δομοκού και της Αθήνας παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε απελαθεί και βρίσκεται εν ισχύ η απαγόρευση εισόδου του στη χώρα είναι κάτι που προβληματίζει τους αστυνομικούς. Εξετάζουν την πιθανότητα να μετέχει σε κυκλώματα διακίνησης ηρωίνης όχι μόνο στην περιοχή της Φθιώτιδας αλλά κυρίως στην Αθήνα όπου διέμενε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: