Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Λιβαδειά 11-11-2010
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ αναδείχθηκε ενισχυμένη από τις δημοτικές εκλογές, σε ψήφους και ποσοστό, εξασφαλίζοντας δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο και επιπλέον, μία έδρα στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς και μία έδρα στην Τοπική Κοινότητα Ρωμέικου.


Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όλους τους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα, όλους εκείνους που αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα φοβικά διλήμματα, τους προκλητικούς εκβιασμούς, αλλά και τα καμουφλαρισμένα, δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια.


Η σημαντική αύξηση των ψήφων και των δυνάμεών μας και η πολύ μεγαλύτερη ενίσχυση της πολιτικής μας επιρροής στη συνείδηση των εργαζομένων, μας γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας, να εκφράσουμε τη λαϊκή δυσαρέσκεια, να αντισταθούμε στις δρομολογημένες αντιλαϊκές πολιτικές και να ανταποκριθούμε στη συσπείρωση και την αγωνιστική διάθεση των απλών ανθρώπων, που προσβλέπουν σ’εμάς και εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας, ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις.


Διαβεβαιώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις αυξημένες ευθύνες μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουμε στη δράση μας. Να σταθούμε στο πλευρό της λαϊκής οικογένειας, που θα θιγεί άμεσα από την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ρίχνοντας βάρος στα χωριά, όπου ήταν σχετικά αδύναμη η παρουσία μας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο εκλογικό αποτέλεσμα.


Χαιρετίζουμε την ακούραστη προσπάθεια των υποψηφίων μας και όλων όσων συνέβαλαν να φθάσει η φωνή μας παντού και να εκφραστεί στην κάλπη η λαϊκή αγωνιστικότητα, η θέληση για αντίσταση και πάλη προοπτικής.






Τα δύο ψηφοδέλτια που αναμετρώνται στον β’ γύρο, ταυτίζονται με την κυρίαρχη πολιτική, που εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, δηλαδή με τη βαρβαρότητα των μέτρων του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. Η θητεία τους στα όργανα που συμμετέχουν έως τώρα, οι πολιτικές τους εξαρτήσεις, καθώς και οι διακηρύξεις τους, ταυτίζονται με τις αντιλαϊκές επιλογές του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για φιλολαϊκή διοίκηση στο Δήμο Λιβαδειάς.


Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό, ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν στον α’ γύρο, να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλήμματα. Να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς του κ. Παπαγγελή και του κ. Τσιφή. Να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, στέλνοντας νέο ισχυρό μήνυμα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, τοπικοί εκφραστές της οποίας είναι οι δύο αυτοί συνδυασμοί.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: