Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σύλληψη τριών Πακιστανών για αρπαγή και εκβίαση σε βάρος ομοεθνή τους

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Θήβα τρεις Πακιστανοί ηλικίας 24, 22 και 17 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Θηβών και αναζητούνται δύο ακόμη ομοεθνείς τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση.
Ειδικότερα στην Άσκρη Βοιωτίας, οι ανωτέρω δράστες απήγαγαν αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών, κάτοικο Αθηνών  και αφού τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, τον οδήγησαν σε οικία στην περιοχή της Θήβας. Εκεί ασκώντας επάνω του σωματική βία και απειλώντας τον με επικείμενο κίνδυνο της ζωής του, τον εξανάγκασαν να επικοινωνήσει με τον αδελφό του, ώστε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των επτά χιλιάδων  Ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο αδελφός του απαχθέντα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και επισταμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί  εντόπισαν στην Θήβα, την οικία όπου κρατο΄συαν το θύμα και προχώρησαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ανευρέθηκαν μέσα στο σπίτι, ο απαχθείς, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, καθώς και τρεις (3) από τους απαγωγείς του οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: