Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Τσίμπησε και την 1η AGROTECH η Λαμία

Η HELEXPO στηρίζοντας την ελληνική περιφέρεια και, ειδικότερα, το δυναμικό κομμάτι της αγροτικής επιχειρηματικότητας, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και διοργανώνει την 1η Πανελλήνια ‘Εκθεση Αγροτικών Προϊόντων AGROTECH, στην καρδιά της Ελλάδας, τη Λαμία, από τις 23 έως τις 27 Σεπτεµβρίου 2009.

Η AGROTECH διοργανώνεται από κοινού με την ΠΕΛ (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας), στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας συνεργασίας των δύο φορέων, υπό τον διακριτικό τίτλο HELEXPEL.

«Γέννημα Θρέμμα … Αγροτική», όπως επισημαίνει το σλόγκαν της, η AGROTECH έχει στόχο, να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Το «παρών» θα δώσουν οι leaders του κλάδου, παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική πλευρά της ελληνικής παραγωγής, συνδεδεμένη µε την τεχνολογία και τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην τοπική και πανελλήνια αγορά.

Οι εργασίες της 1ης AGROTECH πλαισιώνονται και από Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρωσης, Παρουσίαση της εξέλιξης της τεχνολογίας στην Άρωση «Από το Χθες στο Αύριο» (με άλογο, τρακτέρ της δεκαετίας του ’60 και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα) και η ανάδειξη του καλύτερου τρακτέρ, κατόπιν ψηφοφορίας των επισκεπτών.

Τα εκθέματα της 1ης AGROTECH είναι: Ελκυστήρες, Μηχανήματα - εργαλεία κατεργασίας και βελτίωσης εδάφους, Μηχανήματα σποράς, φύτευσης, λίπανσης, Μηχανήματα και εργαλεία φυτοπροστασίας, Μηχανήματα και εργαλεία κλαδέματος και κηποτεχνίας, Μηχανήματα και εξοπλισμός αρδεύσεως, Αντλητικά συγκροτήματα - κινητήρες, Μηχανήματα και εργαλεία συγκομιδής, Μηχανήματα επεξεργασίας - συντήρησης - μεταποίησης - συσκευασίας γεωργικών προϊόντων, Μηχανήματα φόρτωσης - διακίνησης - μεταφοράς και ζυγιστικά μηχανήματα, Εξοπλισμός και υλικά υποστήλωσης και περίφραξης, Θερμοκήπια και εξοπλισμός θερμοκηπίων, Δασικός εξοπλισμός, Βοηθητικός εξοπλισμός - ανταλλακτικά, Γεωργικά φάρμακα, Λιπάσματα - Σπόροι - Υβρίδια - Φυτώρια - Μοσχεύματα, Καύσιμα - Λιπαντικά, Αγροτικό αυτοκίνητο, Εργαστήρια δοκιμών - αναλύσεων - μετρήσεων, Λογισμικό, Οργανισμοί - Υπηρεσίες, Γεωργικές εκδόσεις, Οικονομικός Τύπος, Μηχανήματα, εξοπλισμοί και εφόδια Κτηνοτροφίας Πτηνοτροφίας.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι: Τετάρτη (23/9), Πέμπτη (24/9), Παρασκευή (25/9) & Κυριακή (27/9) από 17:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ. και το Σάββατο (26/9) από 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ.
Οι εμπορικοί επισκέπτες εισέρχονται δωρεάν μόνο μετά από προεγγραφή στο ή καλώντας χωρίς χρέωση στο 800 800 40 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια: