Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Το ΕΚΛ για τις απολύσεις στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου Ι. Ανδρεαδάκη - 321 00 ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
FAX 22610-28344 - MAIL :
ergkliv@otenet.gr
WORKERS’ UNION OF LEVADIA
SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE

AΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ : 333/2009 Λιβαδειά 4/8/2009

ΠΡΟΣ: ΄Ενωση Αγροτικών Συν/σμών Λιβαδειάς
Κοινοποίηση:- Σωματείο Εργαζομένων ΕΑΣ
- ΠΑ.ΣΕ.ΓΕΣ
- ΓΣΕΕ
- Ο.Σ.Υ.Γ.Ο.
- Μ.Μ.Ε.
To Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς διαμαρτύρεται έντονα για την Απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Λιβαδειάς, με την οποία απολύει τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΙΣΩΠΟ ΚΩΝ/ΝΟ και επιβάλλει ποινή 3μηνης απόλυσης στο μέλος του Δ.Σ. ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ.
Η Απόφαση αυτή του Πειθαρχικού Συμβουλίου, αποτελεί δίωξη κατά Συνδικαλιστικών Στελεχών, είναι αβάσιμη , παραβιάζει τις διατάξεις περί Προστασίας των Συνδικαλιστικών Στελεχών και σαν σκοπό έχει τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των εργαζομένων με απώτερο στόχο το φίμωμα του Συνδικαλιστικού Κινήματος και τη διάλυση του Σωματείου.
Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ, αν και είναι απλήρωτοι ένα χρόνο περίπου , με τη στάση τους έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τη σωστή λειτουργία και βοηθούν την ανοδική πορεία της Συνεταιριστικής Οργάνωσης, προς όφελος πρώτα και κύρια του Αγροτικού πληθυσμού της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς ΟΜΟΦΩΝΑ ζητά να ανακαλέσετε άμεσα την Απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου και να συνεργαστείτε με τους εργαζόμενους ώστε να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της Οργάνωσης προς όφελος όλων και κυρίως των Αγροτών .

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: