Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Θωμά και 3 φωτογραφίες

Επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που έγινε στο ισόγειο του ΚΑΠΗ.Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Παναγιώτης Δέδες, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, κάλεσε τον Δήμαρχο κο Γεώργιο Θεοδωρόπουλο στο βήμα.











Κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση.
Ο κος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στη δημοπρασία προσθήκης αίθουσας δασκάλων στο Δημοτικό Σχολείο, στις εντατικές ενέργειες για την κατασκευή του Νηπιαγωγείου στο χώρο του συνεταιρισμού, στην κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο πάρκο της Σπηλιάς και στην επίστρωση με ειδικό δάπεδο του γηπέδου του σχολείου, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί των μαθητών.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κος Ιωάννης Στεργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξασφάλιση κονδυλίου από τη νομαρχία για αντικατάσταση του λέβητα θέρμανσης, καθώς και στη δωρεά 3 τηλεοράσεων και βίντεο με τη μεσολάβηση του Κωνσταντίνου Δ. Σίδερη. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Η λαχειοφόρος αγορά της βραδιάς κλήρωσε έναν φορητό υπολογιστή. Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου παρέστησαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Κωνσταντίνος Καδέτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Γιώργος Βουγέσης και Γιάννης Γκίνης και αρκετοι από τους δασκάλους του σχολείου.Το προεδρείο του συλλόγου επιφύλαξε και μια έκπληξη στους μαθητές, οι οποίοι απασχολήθηκαν δημιουργικά ,στον επάνω όροφο, από ένα ζευγάρι κλόουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: