Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο έρωτας-φονιάς στη Μαλεσίνα

Τραγικό τέλος είχε η εξιχνίαση της δολοφονίας της 30χρονης που βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι το πρωί της Δευτέρας στα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου διέμενε στου Γκύζη.Την άτυχη γυναίκα σκότωσε ένας 53χρονος -πρώην σύντροφός της- ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στη Μαλεσίνα, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.Οπως διαπιστώθηκε και από τις αποδείξεις πληρωμής των διοδίων που είχε ο αυτόχειρας στην τσέπη του, το πρωί της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα με σκοπό να σκοτώσει τη γυναίκα την οποία είχε ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή που την είδε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε μπαρ στην περιοχή της Μαλεσίνας.

Μάλιστα, λέγεται πως για χάρη της είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα και με τα παιδιά του, τα οποία δεν μπορούσαν να δεχθούν αυτή την κατάσταση.Πριν από περίπου τρεις μήνες η 30χρονη καλλονή τού ζήτησε να χωρίσουν, καθώς η ίδια θα έφευγε από την περιοχή και θα πήγαινε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της και τον ανήλικο γιο της, ο οποίος θα πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο. Ο 53χρονος δεν δέχτηκε ποτέ την απόφαση της 30χρονης να χωρίσουν και την πίεζε διαρκώς να γυρίσει κοντά του.

Μάλιστα, όταν πια η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και ο 53χρονος κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση επανασύνδεσης, άρχισε τις απειλές. Το θύμα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε καλέσει την αστυνομία και ο 53χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου του είχαν γίνει συστάσεις και μάλιστα σε αυστηρό τόνο.Οι συστάσεις αυτές, βέβαια, δεν στάθηκαν ικανές να τον σταματήσουν κι έτσι το πρωί της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα έχοντας στην τσέπη του το 9άρι πιστόλι του αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τις απειλές του. Πήγε στην πολυκατοικία της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία και της χτύπησε το κουδούνι. Εκείνη βγήκε από το διαμέρισμά της με τις πιτζάμες και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο 53χρονος την πυροβόλησε στο κεφάλι και τη σκότωσε.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στη Μαλεσίνα. Λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε στο σπίτι του και τον ενημέρωσε ότι στην πλατεία είναι τρεις Ρουμάνοι και ρωτούν γι’ αυτόν.Χθες τα ξημερώματα συγγενείς του τον αναζήτησαν και τον βρήκαν νεκρό στον καναπέ του σαλονιού του. Οπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, πυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη γυναίκα που αγάπησε με όλη του τη δύναμη.
www.espressonews.gr
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
Φωτ.: Δ. ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: