Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πανελλαδική σύσκεψη ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2010




Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.
ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 – 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ATHENS IMPERIAL” – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Συνάδελφοι,
Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας έχει προγραμματισθεί η πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Η Πανελλαδική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 στις 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο “ATHENS IMPERIAL” (Αχιλλέως 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα).
Θέματα ημερήσιας διάταξης στην Πανελλαδική Σύσκεψη είναι τα πιο κάτω:
1. Η πρόταση της κυβέρνησης για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση «Πρόγραμμα Καλλικράτης.». Οι θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων.
2. Η προετοιμασία του κλάδου για τη μαζική συμμετοχή του στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010.
3. Το πλαίσιο διεκδικήσεων και ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου. Προγραμματισμός των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Την επόμενη ημέρα (ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010) εχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας όπου και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Συνάδελφοι,
Για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της Πανελλαδικής Σύσκεψης προϋπόθεση είναι η μαζική συμμετοχή των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και η πραγματοποίηση με όλους τους εργαζομένους του αναγκαίου διαλόγου τόσο για να συζητηθεί η Διοικητική Μεταρρύθμιση και να καταγραφούν οι απόψεις τους αλλά και η αναγκαιότητα της συμμετοχής τους στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για να αντιμετωπίσουμε την ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Γιώργος Καταχανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: