Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας στον ΕΥΚΛΕΙΔΗ των Ποντίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση.
KOΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου , παρουσία των τοπικών αρχών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων ο Σύλλογος Ποντίων «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»,την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 στις 11 π.μ., έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του Συλλόγου.
Παράλληλα τιμήθηκαν δύο πρόσωπα της πόλης μας η κ.Φούλα Νικολάου Πρόεδρος του Ιδρύματος της «Εστίας Μητέρας», για τα 50 χρόνια προσφοράς της στον συνάνθρωπο και την μητέρα και ο κ. Πέτρος Χουτζούμης εκδότης της εφημερίδας «Βοιωτική Ώρα» και θεατρικός συγγραφέας , για την παρουσία του εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της τέχνης και των γραμμάτων.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τριαντάφυλλος Υφαντίδης αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά αναφέρθηκε στις νέες δραστηριότητες του Συλλόγου με ένα κύκλο πολιτιστικών εκδηλώσεων που εγκαινιάζεται από την φετινή χρονιά όπως τιμητικές διακρίσεις προσώπων, εκθέσεων φωτογραφίας ,βιβλίων, προβολών και άλλων ,εκτός των καθιερωμένων ετήσι
ων εκδηλώσεων.












Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ.Βασίλειος Τόγιας,ο Νομάρχης Βοιωτίας κ.Κλέαρχος Περγαντάς,η Αντιν/ρχης κ.Φανή Παπαθωμά,ο πρόεδρος του Δ.Σ.Λιβαδειάς κ. Δημήτριος Καλλιαντάσης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κύριοι Γεώργιος Ζιώγας και Γιάννης Καράμπελας ,η δημοτική σύμβουλος κ. Βάσω Ζητουνιάτη,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Παναγιώτης Αγνιάδης ,ο αντ/δρος του Επιμελητηρίου κ.Γιάννης Κορογιάννος ,ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ.Κων/νος Παπασπύρου,ο πρόεδρος του Πιστωτικού Συνεταιρισμού κ.Δημήτριος Γαλάνης,ο εκπρόσωπος του Λ.Α.Ο.Σ.κ. Ηλιόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Κ.Στερεάς & Εύβοιας κ. Γεώργιος Πελέκης , πρόεδροι και επρόσωποι Συλλόγων .
















Την πίτα ευλόγησαν ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος και ο π. Νικόλαος Σιγάλας.Τις τιμητικές πλακέτες στα τιμώμενα πρόσωπα παρέδωσαν στην κ. Νικολάου ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος και στον κ.Χουτζούμη ο πρόεδρος του Δ.Σ.κ.Καλλιαντάσης.
Ακολούθησε κέρασμα από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου με γλυκά και αλμυρά ποντιακά εδέσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: