Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Και με την Λούκα και με τους αγρότες η Διαμαντοπούλου

Με την Λούκα Κατσέλη
Συνάντηση εργασίας είχε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου με την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη και τον Υφυπουργό κ Στ. Αρναουτάκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά η πορεία υλοποίησης και ο προγραμματισμός ενεργειών για το ΕΣΠΑ καθώς επίσης ο σχεδιασμός των Ειδικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, η διαδικασία αναμόρφωσης του Επενδυτικού Νόμου και τα αποτελέσματα κλεισίματος του Γ’ ΚΠΣ.



H Κατερίνα Διαμαντοπούλου στο μπλόκο της Αλαμάνας
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου βρέθηκε σήμερα στο μπλόκο της Αλαμάνας και συνομίλησε με εκπροσώπους των αγροτών.
Η κα Διαμαντοπούλου αφού ενημερώθηκε από τους αγρότες για τα αιτήματά τους δήλωσε:
«Καταλαβαίνω πως πολλά από τα αιτήματά σας είναι δίκαια και πολλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί από τις προηγούμενες ηγεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έτσι όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεστε στο σημείο μηδέν. Αλλά τα πολύ μεγάλα προβλήματα θέλουν και ριζοσπαστικές λύσεις-τομές. Αυτές όμως θέλουν το χρόνο τους.
Οι οικονομικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες αυτήν τη στιγμή για όλες τις παραγωγικές τάξεις και όχι μόνο για τους αγρότες. Απ’ την άλλη μεριά ακούω την Υπουργό να σας λέει: «Ελάτε να κουβεντιάσουμε…» Έχετε απέναντί σας μια κυβέρνηση τριών μηνών, μια υπουργό και έναν Υφυπουργό που είναι γνώστες των προβλημάτων και έχουν δώσει κοινωνικούς αγώνες. Δεν νομίζετε πως το πιο σωστό είναι να πάτε στο διάλογο; Η κοινωνία δεν έχει πολλές αντοχές.
Απ’ την μεριά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θέλω να ξέρετε πως η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή. »

Δεν υπάρχουν σχόλια: