Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών στη Λαμία



Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 32χρονος έμπορος ναρκωτικών στη Λαμία. Ύστερα από πολυήμερη προσπάθεια των ανδρών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, οι έρευνες των Αρχών οδηγήθηκαν στο σπίτι του 32χρονου.


Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ποσότητα ηρωίνης 391,9 γραμμαρίων σε δεκατέσσερις νάιλον συσκευασίες, μία ατζέντα στην οποία απεικονίζονται συναλλαγές ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πτυσσόμενα στιλέτα, καθώς και το ποσό των 335 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι προέρχεται από πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών.


Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς προμηθεύτηκε την ποσότητα των ναρκωτικών από έναν άγνωστο άνδρα κατά τις βραδινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου στην Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας και το αντίτιμο της αγοραπωλησίας επρόκειτο να καταβάλει τμηματικά με ταχυδρομικές επιταγές σε 23χρονο αλλοδαπό, έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, στον οποίο προχθές απέστειλε με ταχυδρομική επιταγή το ποσό των 100 ευρώ.Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: