Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ληστές στο σπίτι του αντινομάρχη Ευβοίας

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο αντινομάρχης της Εύβοιας Δημήτρης Ξυγκόγιαννης, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος με μεγάλη ευκολία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Εκείνη τη στιγμή, όπως ήδη γνώριζαν, δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο σπίτι και έτσι ανενόχλητοι άρχισαν να ψάχνουν σε κάθε γωνιά του για να βρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Τελικά, εντόπισαν κάποια χρυσαφικά μέσα στην κρεβατοκάμαρα του αντινομάρχη, τα οποία αρχικά τοποθέτησαν πάνω στο κρεβάτι με σκοπό να τα πάρουν φεύγοντας και αφού ολοκλήρωναν τις... έρευνές τους στο υπόλοιπο σπίτι. Ωστόσο, τη στιγμή εκείνη άνοιξε η πόρτα και μέσα μπήκε το θύμα. Ο αντινομάρχης πλύθηκε, άλλαξε τα ρούχα του και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναέφυγε, χωρίς όλη αυτή την ώρα να αντιληφθεί την παρουσία των δραστών, οι οποίοι είχαν προλάβει και είχαν κρυφτεί περιμένοντας να φύγει.

Οταν ο κ. Ξυγκόγιαννης έκλεισε πίσω του την πόρτα, οι δράστες βγήκαν από την κρυψώνα τους, αλλά δεν συνέχισαν τις έρευνες, ενώ δεν πήραν μαζί τους καν τα χρυσαφικά που είχαν αφήσει πάνω στο κρεβάτι, αφού προφανώς φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Οταν το ίδιο βράδυ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επέστρεψε και είδε τα κοσμήματα πάνω στο κρεβάτι, κατάλαβε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία.
Ε. Παπ.
http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: