Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΕ για γυναίκες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΠΑΜΕ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
1910 – 2010 : 100 χρόνια καθιέρωσης της Διεθνούς μέρας της Γυναίκας
Εργαζόμενες Ελληνίδες και μετανάστριες, άνεργες, νέες.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι
8 του Μάρτη 2010: μέρα αγώνα για την ισοτιμία της γυναίκας, μέρα λαϊκού ξεσηκωμού για να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή θύελλα.
Ελάτε μαζί μας να διεκδικήσουμε μαζί με το ΠΑΜΕ και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς:
Κάτω τα χέρια από το 14ο μισθό
Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση
Κάτω οι φόροι
Καμία θυσία για την πλουτοκρατία
Άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες σε νέους αγώνες για να υπερασπιστούμε τη ζωή των οικογενειών μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ο αγώνας για την ισοτιμία των δυο φύλων είναι αγώνας της εργατικής τάξης.
Πρώτες εμείς οι γυναίκες, οι νέες, οι μητέρες που είμαστε τα πιο μεγάλα θύματα της άγριας επίθεσης κατά του λαού που εξαπολύει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, πρώτες εμείς, πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα και να απαντήσουμε:
Δε θα επιτρέψουμε να φέρουν για εμάς και τα παιδιά μας μαύρες μέρες για να προστατευθούν τα κέρδη και να γίνει πιο ισχυρή η πλουτοκρατία.
Όλες, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες στον αγώνα για να αποτρέψουμε το ξεθεμελίωμα της κοινωνικής ασφάλισης και τον ενταφιασμό της πενταετίας υπέρ των γυναικών. Τη δραστική μείωση των μισθών, του 14ου και 13ου μισθού, την κατάργηση ακόμα και του κατώτερου μισθού και των συλλογικών συμβάσεων. Να μην επιτρέψουμε να μας πνίξουν από τους φόρους, τη νέα αύξηση του ΦΠΑ και των καυσίμων που θα κάνουν πανάκριβα τα ήδη ακριβά προϊόντα που χρειαζόμαστε εμείς και η οικογένειά μας.
Όλοι μαζί. Για τα σύγχρονα δικαιώματά μας και τις ανάγκες μας, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα μαχητικά στο δρόμο του αποφασιστικού αγώνα. Καμία θυσία για την πλουτοκρατία, αυτός είναι πατριωτισμός και μονόδρομος για όλο το λαό.
Πάρτε μέρος στην εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 8 του Μάρτη στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, οδός Στρατ. Ιωάννου 24. Θα γίνουν ομιλία και απαγγελία ποιημάτων και θα προβληθεί η ταινία της Αλίντας Δημητρίου «Ζωή στους βράχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: