Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η δενδροφύτευση στην Τρέπια

Πηγή: http://www.edys.gr/
Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκε από τις Εθελοντικές Δυνάμεις Σχηματαρίου η 2η Φάση της δενδροφύτευσης, στο Δάσος «ΤΡΕΠΙΑ»,
από τις προγραμματισμένες για το έτος 2010.Με μία άριστη οργάνωση και χάρη στις χορηγίες, του φυσικού νερού ΑΥΡΑ και της εταιρείας Ανακύκλωσης των Αφων Σιακανδάρη ξεκινήσαμε την δενδροφύτευση έχοντας στη διάθεσή μας 3.500 δένδρα. Φυτεύτηκαν περισσότερα από 2.500 δένδρα, αλλά η προσέλευση πολιτών δεν ήταν η αναμενόμενη. Η παρουσία φορέων της περιοχής ήταν πολύ μικρή, όπως αισθητή ήταν και η απουσία φορέων του δήμου Σχηματαρίου.

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του συλλόγου «ΚΟΡΙΝΝΑ» Οινόης, για άλλη μια φορά. Τα εναπομείναντα δενδρύλλια θα φυτευτούν από τον σύλλογό μας, σε χώρους που έχουν επιλεγεί.Ευχαριστούμε του πολίτες που για άλλη μια φορά ακολούθησαν στο σύλλογό μας στις δράσεις του.
Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στην αναδάσωση έλαβαν μέρος και πολλά μικρά παιδιά που με μεγάλη χαρά φύτευαν τα δικά τους δεντράκια ! Εκεί είναι και ο στόχος μας άλλωστε, να μπορέσουν τα σημερινά παιδιά να είναι η αυριανή συνέχεια του συλλόγου μας και η επόμενοι εθελοντές για την συνέχεια του έργου μας.

Ευχαριστούμε το φυσικό νερό ΑΥΡΑ για την χορηγία του. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ανακύκλωσης Αφων Σιακανδάρη για την παρουσία της με μηχανήματα , αυτοκίνητα και προσωπικό στη δενδροφύτευση αλλά και την πρόσφατη προσφορά της στον σύλλογό μας ενός σκαπτικού μηχανήματος.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: