Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αυτοκτόνησαν η μητέρα και η αδελφή δολοφονημένου κυνηγού στο Αγρίνιο


Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία πέντε κυνηγών στο χωριό Καμαρούλα Αγρινίου, συνεχίζεται το δράμα που συγκλονίζει την μικρή κοινωνία: Η 52χρονη μητέρα ενός από τα θύματα του μακελειού αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο, για να ακολουθήσει η 16χρονη αδελφή του.
Η μητέρα και η αδελφή του δολοφονημένου κυνηγού αυτοκτόνησαν το βράδυ της Κυριακής, έχοντας καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκου σε υγρή μορφή. Την 52χρονη μητέρα του και την 16χρονη αδελφή του βρήκε νεκρές ο άλλος γιος της οικογένειας.
Την τραγικότητα της νέας πράξης του δράματος ανέδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που εντόπισε διαφορά ώρας στο θάνατο της μητέρας και της κόρης της. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η ώρα θανάτου της μητέρας τοποθετείται στις 22:00 και της κόρης κοντά στα μεσάνυχτα.
Βάσει των εκτιμήσεων της αστυνομίας, η 16χρονη βρήκε την μητέρα της νεκρή και αποφάσισε να την ακολουθήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τον θάνατο του 17χρονου. Στο σημείωμα της μητέρας υπήρχαν αναφορές τόσο στον εν ζωή γιό της, όσο και στην κόρη της, κάτι που υποδεικνύει πως η 52χρονη δεν γνώριζε τις προθέσεις της 16χρονης.
Τον 17χρονο κυνηγό είχαν σκότωσαν πατέρας και γιος, με συνεργούς άλλα τέσσερα ξαδέλφια του, στις 25 Νοεμβρίου του 2006.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: