Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Εκτακτη σύσκεψη ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους ΧΥΤΑ το απόγευμα της Κυριακής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα, ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 6.00 το απόγευμα στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής-Άνω Λιοσίων, με θέμα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου. Σημειώνεται πως αρχικώς είχε αποφασιστεί οι Χ.Υ.Τ.Α. να παραμείνουν κλειστοί μέχρι και σήμερα, στις 11.30 το βράδυ.

Συγχρόνως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους εργαζομένους των Ο.Τ.Α. του Νομού Αττικής να παραβρεθούν σήμερα το βράδυ στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής για να ενισχύσουν την περιφρούρηση του χώρου, αλλά και τους συλλόγους όλης της χώρας να εργαστούν για την επιτυχία της 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 και της 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

Το κλείσιμο όλων των Χ.Υ.Τ.Α. εντάσσεται στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιεί η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ως αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα κοινωνικά άδικα και μονομερή μέτρα της κυβέρνησης που φορτώνει τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα της κρίσης στους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Την ίδια στιγμή, τα μέτρα δεν αγγίζουν αυτούς που χρόνια τώρα θησαυρίζουν, φοροκλέπτουν, φοροδιαφεύγουν και υπαγορεύουν πολιτικές που έφεραν την Ελλάδα σε δεινή οικονομική κατάσταση. Η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, σε ένταση των κοινωνικών αντιθέσεων και αντιδράσεων και σε διόγκωση της λαϊκής οργής.
Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. με αποφάσεις των οργάνων της αλλά και εκφράζοντας συνολικά τις διαθέσεις των εργαζομένων προχωρά σε αγωνιστικές δράσεις και κινητοποιήσεις για να αποτρέψει τη λεηλασία του εισοδήματός μας και να ανατρέψει την πολιτική σκληρής λιτότητας.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: