Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Δεν έχει συλληφθεί ο δολόφονος του Σεργιανόπουλου

Στο… ημίφως συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του δολοφόνου του δημοφιλούς ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, αφού ένα μήνα μετά παραμένει ασύλληπτος.
Άγνωστες είναι ακόμα οι ακριβεί
ς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τοξικολογικής και ιστολογικής εξέτασης, ο ηθοποιός είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, μικροποσότητες της οποίας βρέθηκαν και στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 100 «επιλεκτικές» προσαγωγές, ανθρώπων οι οποίοι ταιριάζουν στο προφίλ του δράστη και εντοπίστηκαν σε κακόφημα σημεία, στα οποία σύχναζε ο ηθοποιός.
Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των προσαχθέντων με το αποτύπωμα στο μαχαίρι ή με το DNA που βρέθηκε στα αποτσίγαρα και τις μπύρες στο διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Στην αστυνομία ελπίζουν να κάνει ο δολοφόνος μία λανθασμένη κίνηση, η οποία θα βοηθήσει στην αποκάλυψή του. Ο δράστης εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπός, και επίσης ότι ο ίδιος ο ηθοποιός τον οδήγησε με αυτοκίνητο στο διαμέρισμά του, όπου και συνέβη το μοιραίο.
Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: