Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Πώς σκότωσα τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Φρικιαστικές λεπτομέρειες έδωσε κατά την ανάκρισή του ο 30χρονος δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Ο δράστης, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, υποστήριξε ότι πήγε για πρώτη φορά το βράδυ της 3ης Ιουνίου στο διαμέρισμα του θύματος στο Παγκράτι.
Όπως κατέθεσε, ο ηθοποιός τον μετέφερε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του από την Πλατεία Βικτωρίας.
Σύμφωνα με την ομολογία, εκεί αφού έκαναν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ, το θύμα με την απειλή μαχαιριού του ζήτησε να προχωρήσουν σε άλλου είδους πράξεις.
Όταν ο δράστης δεν υπέκυψε στις ερωτικές απαιτήσεις του, το θύμα εξοργισμένο του επιτέθηκε. Ακολούθησε έντονος καβγάς και -όπως υποστηρίζει- άρπαξε το μαχαίρι με το οποίο τον απειλούσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και τον μαχαίρωσε 21 φορές.
Στη συνέχεια αναστάτωσε το σπίτι, ώστε να φανεί ότι είχε γίνει ληστεία, άρπαξε 100 ευρώ και διέφυγε.
Πηγή: www.zougla.gr

Ο δράστης συνελήφθη χθες το απόγευμα επί της οδού Πατησίων, στην Πλατεία Βικτωρίας όπου και σύχναζε.
Ο 30χρονος είναι σεσημασμένος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία καθώς είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής και είχε απελαθεί, καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας με πλαστά χαρτιά.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA του Γεωργιανού ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, αποτυπώματά του σε σκεύη είχαν πάνω τους το αίμα του ηθοποιού.
Η ταυτοποίηση των στοιχείων του δολοφόνου είχε γίνει άμεσα. Η αστυνομία είχε στα χέρια της τα αποτυπώματά του, καθώς και φωτογραφία του. Ο Γεωργιανός όμως είχε εξαφανιστεί από την πλατεία Βικτωρίας και για αυτό το λόγο οι Αρχές καθυστέρησαν να φτάσουν στη σύλληψή του.
Η Αστυνομία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση από στιγμή σε στιγμή.
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι το πρωί της 4ης Ιουνίου, από την οικιακή του βοηθό. Είχε δολοφονηθεί τα μεσάνυχτα της προηγούμενης νύχτας χτυπημένος με 21 μαχαιριές στο λαιμό, τον πνεύμονα και την καρδιά.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον άτυχο ηθοποιό καθώς και ίχνη γενετικού υλικού σε αποτσίγαρα και κουτάκια μπύρας.
Από τότε η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας, σαρώνοντας κάθε βράδυ τα κακόφημα στέκια της Αθήνας, προχωρώντας σε περισσότερες από 100 «επιλεκτικές» προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: