Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Πληρωμές για την «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας»

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας ανακοινώνει στους δικαιούχους επιδότησης του προγράμματος «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας» ότι, στις 11/7/2008 έγινε η τρίτη ανάρτηση προσωρινών καταστάσεων πληρωμής για 466 παραγωγούς με 1-5 ελαιοτεμάχια. Ήδη οι δικαιούχοι ελαιοπαραγωγοί της 1ης, 2ης και 3ης ανάρτησης, για τους οποίους άρχισε η διαδικασία πληρωμής της οικονομικής ενίσχυσης ανέρχονται στους χίλιους διακόσιους ενενήντα οκτώ (1.298) επί συνόλου δύο χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα έξι (2.376).

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, γίνεται υποχρεωτικά ανάρτηση των ονομάτων των δικαιούχων, η οποία συνοδεύεται με ανάλυση του χρηματικού ποσού που δικαιούται να λάβει ο κάθε παραγωγός, μετά τους απαραίτητους διασταυρωτικούς ελέγχους. Όσον αφορά στην προτεραιότητα των παραγωγών, βάσει των πινάκων που αναρτώνται, ακολουθείται απόλυτη αλφαβητική σειρά. Οι ελαιοπαραγωγοί θα μπορούν να πληροφορηθούν τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες πληρωμών, από τη Νομαρχία, τους Δήμους, τους Συνεταιρισμούς και τους ιδιώτες μελετητές.

Εν τω μεταξύ, οι παραγωγοί που δεν συμφωνούν, έχουν το δικαίωμα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (10) δέκα εργάσιμων ημερών να υποβάλλουν ένσταση κατά της 3ης προσωρινής κατάστασης πληρωμής, στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Φωκίδας. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι ότι, στις 10/07/2008 απεστάλησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ για πληρωμή, με πίστωση των δικαιούχων σε λογαριασμό της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας, οι πίνακες με τα 652 ονόματα της 2ης ανάρτησης και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: