Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία Γιάννη Μπούγα στην Πάτρα

Δελτίο Τύπου Ομιλία Υφυπουργού Ανάπτυξης & Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Φωκίδος
κ. Γιάννη Μπούγα για του ετεροδημότες του νομού στην Πάτρα.

Με τη θερμή συμμετοχή των συμπατριωτών μας που ζουν και εργάζονται στην πόλη της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Φωκίδος κ. Γιάννη Μπούγα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μπούγας παρουσίασε το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που παρήγαγε την τελευταία πενταετία η Νέα Δημοκρατία σε όλη τη χώρα, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα του Υπουργείου Ανάπτυξης για την αναθέρμανση της αγοράς και την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση (προγράμματα ΤΕΜΠΜΕ, ‘Επιχειρώ 2009’ κ.α.).

Επίσης, επέκρινε το ΠαΣοΚ για ‘κρυφή ατζέντα’ και προσπάθεια ανασύστασης του κομματικού κράτους σε βάρος των πολλών, οι οποίοι απειλούνται με υψηλότερους φόρους εισοδήματος και επαναφορά των φόρων κληρονομιάς και γονικής παροχής που κατήργησε η Ν.Δ..

Αναφερόμενος στα ζητήματα του Ν. Φωκίδος υπογράμμισε ότι στα πέντε χρόνια παρουσίας του στη Βουλή και διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έγιναν σημαντικές δημόσιες επενδύσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, την προώθηση εγγειοβελτιωτικών έργων, τη χορήγηση επενδυτικών κινήτρων και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος (πρόγραμμα παραδοσιακού ελαιώνα, έκτακτες αποζημιώσεις κ.α.).

Καταλήγοντας, ο κ. Μπούγας ζήτησε την ανανέωση προς το πρόσωπό του της εντολής εκπροσώπησης της Φωκίδας στη Βουλή και παρότρυνε τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν την προσπάθεια για τη νίκη της παράταξης.

Την εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δωριέων Πάτρας κ. Γιώργος Τσίρης, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και χαιρέτισαν ο κ. Ελευθέριος Σταυρόπουλος, τέως Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τη Ν.Δ., η κ. Βασιλική Καράβολα - Καλύβα, επίσης υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τη Ν.Δ., ο τέως Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ενώ ευχετήρια επιστολή προς τον κ. Μπούγα απέστειλε η Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια στο Νομό Αχαΐας κ. Νατάσα Ράγιου- Μεντζελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: