Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Μαθητές Α' Γυμνασίου για laptop

Για περισσότερες πληροφορίες:

U Shop Λιβαδειάς

ΕΞΠΕΡΤ ΓΟΥΕΜΠ Ε.Π.Ε.
Βύρωνος 56
32100 Λιβαδειά

Τηλ. 2261089986
Υπεύθυνος καταστήματος:
Μπαρδάκας Βασίλειος
Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου επιλέγουν φορητό υπολογιστή στα Καταστήματα U
Μόνο στα Καταστήματα U όλοι οι επώνυμοι φορητοί υπολογιστές και μεγάλη ποικιλία δώρων για να επιλέξει κάθε μαθητής ό,τι του ταιριάζει περισσότερο.

Με μεγάλο ενθουσιασμό θα ξεκινήσουν το σχολείο οι 120.000 και πλέον μαθητές που θα γραφτούν εφέτος στο Γυμνάσιο για να παρακολουθήσουν την Α’ Γυμνασίου, καθώς θα αποκτήσουν δωρεάν έναν φορητό υπολογιστή, τον οποίο θα χρησιμοποιούν καθημερινά στην τάξη τους.

Όπως ανακοινώθηκε από τους αρμόδιους φορείς, οι μαθητικοί φορητοί υπολογιστές, θα είναι τελευταίας τεχνολογίας laptops, προκειμένου το μέγεθος και το βάρος τους να επιτρέπει την εύκολη μεταφορά από τα 12χρονα παιδιά, θα είναι εφοδιασμένοι με εξειδικευμένο λογισμικό, που θα χρησιμοποιείται στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και ένα usb stick για εύκολη μεταφορά αρχείων και θα έχουν εκτεταμένη εγγύηση, ώστε να διασφαλίζεται η καλή λειτουργία τους για 3 έτη. Οι μαθητές θα λάβουν ένα κουπόνι αξίας € 450, το οποίο θα ανταλλάξουν με έναν φορητό υπολογιστή της επιλογής τους.

Επειδή όμως η επιλογή δεν σταματά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει το design, το χρώμα και η συνολική αίσθηση του φορητού, μόνο στα 71 Καταστήματα U σε όλη την Ελλάδα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να τεστάρουν όλα τα επώνυμα laptops, που πληρούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Μόνο στα Καταστήματα U όλα τα προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών, σε διαφορετικά χρώματα και στυλ, περιμένουν τους μικρούς φίλους για να κάνουν την επιλογή τους.

Και επειδή η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες, μόνο στα Καταστήματα U, οι μαθητές θα μπορούν να επιλέξουν μαζί με τον φορητό υπολογιστή τους και ένα Δώρο της αρεσκείας τους, από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας. Και βέβαια όλα με την καθοδήγηση, την συμβουλή και την υποστήριξη του έμπειρου, καταρτισμένου και φιλικού προσωπικού των Καταστημάτων U, προκειμένου να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στα Καταστήματα U ο μαθητής έχει την απόλυτη επιλογή. Επιλέγει φορητό, επιλέγει Δώρο και φτιάχνει ένα μοναδικό πακέτο τεχνολογίας που του ταιριάζει απόλυτα.



Τα Καταστήματα U, λειτουργούν υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Info-Quest, της κορυφαίας εταιρείας Πληροφορικής στην Ελλάδα. To U αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση της Info-Quest, γύρω από τον τρόπο κατανόησης, αγοράς και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών από την Ελληνική αγορά. Το U αναπτύσσεται με βάση μία τριπλή πλατφόρμα εξυπηρέτησης, που αποτελείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.you.gr/, με χιλιάδες επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 801 801 9000, για άμεση εξυπηρέτηση σε θέματα αγορών και υποστήριξης και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων U, για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία στην τοπική αγορά δραστηριοποίησης. Το U προσφέρει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τις προηγμένες υπηρεσίες, την κορυφαία υποστήριξη και την υψηλή ποιότητα, που μόνο η Info-Quest με την επιτυχή της παρουσία από το 1981 στην αγορά μπορεί να εγγυηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: