Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογική διακήρυξη της Αριας

Δείτε.

Φίλες και φίλοι.
Σ αυτές τις εκλογές έχω την τιμή να συγκαταλέγομαι και πάλι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.
Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα και το λαό της και κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τους πολίτες και τις οικογένειές τους , καλούμαστε να δώσουμε μια μάχη ουσίας και προοπτικής ανάπτυξης που θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας και θα κάνει άλματα προς την οικονομία της γνώσης και της καινοτομίας.
Η πατρίδα μας η Βοιωτία δέχτηκε σε μεγάλο βαθμό τις καταστροφικές επιπτώσεις τής πολιτικής της Ν.Δ ,ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις και καταστήματα, ερήμωση της αγροτιάς, καταστροφή τού περιβάλλοντος από τη μόλυνση και τις πυρκαγιές και στις 4 του Οκτώβρη θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος.

Φίλες και Φίλοι,
Στην πολυετή πια ενασχόληση μου με τα κοινά της Βοιωτίας έχω ήδη δώσει αρκετές μάχες και σας καλώ να με ψηφίσετε για να συνεχίσω από νέο μετερίζι να δίνω νέες μάχες για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Βοιωτίας.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Γιώργο Παπανδρέου , ξεκινάμε μια νέα πορεία δημιουργίας και Ανάπτυξης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει, η Βοιωτία δεν μπορεί να περιμένει.
Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε
Έχουμε το Σχέδιο και τη Βούληση να κάνουμε το ΟΡΑΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ ) ΑΓΑΤΣΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΡ. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(2009)
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λιβαδειά: Φίλωνος 16,
Τηλ/Fax : 22610 81715
ήβα : Επαμεινώνδα 35,
Τηλ/Fax : 22620 23632κιν : 6972 089 061
e-mail: aria_agatsa@yahoo.gr
site: www.ariaagatsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: