Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Μιχάλης Γιαννάκης στους ετεροδημότες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
για την προεκλογική συγκέντρωση

στην Αθήνα
Μεγάλη ανταπόκριση είχε η συγκέντρωση του Μιχάλη Γιαννάκη στην Αθήνα. Ο Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του ανέπτυξε πλήρως την επιχειρηματολογία της κυβερνώσας παράταξης και μετέδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στα διλλήματα των εκλογών ο Μιχάλης Γιαννάκης υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Λαμβάνουμε μέτρα δύσκολα. Μέτρα θαρραλέα. Μέτρα που δεν είναι ευχάριστα. Οδηγούν όμως με ασφάλεια σε έξοδο από τη διεθνή οικονομική κρίση».

Θερμό ήταν το χειροκρότημα του ακροατηρίου όταν ο Μιχάλης Γιαννάκης αναφέρθηκε στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς του. «Υπηρετούμε από κοινού τις ίδιες αξίες. Τις ίδιες αρχές. Χτίσαμε τα τελευταία χρόνια μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αυτή την σχέση επιβεβαιώνουμε την 4η Οκτωβρίου»

Ο Μιχάλης Γιαννάκης, υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Ανέπτυξε το έργο που παράχθηκε τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο το νομό, δίνοντας έμφαση στα θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού. «Στη Βοιωτία μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκης κλείνοντας την ομιλία του. «Μπορούν να γίνουν και θα γίνουν. Θα γίνουν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή».


Δεν υπάρχουν σχόλια: