Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Σύντομα οι επιδοτήσεις στους αγρότες, λέει η Μπατζελή

Ανοίγει ο δρόμος για την έγκαιρη πληρωμή των κοινοτικών επιδοτήσεων 2009 - 2010 στους Έλληνες αγρότες σύμφωνα με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.
Η υπουργός κάλεσε την ΠΑΣΕΓΕΣ για να υπογράψει μέσα σε 10 ημέρες τη σύμβαση που αφορά την ενεργοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων της φετινής ενίσχυσης. Σύμφωνα με την ίδια, η υπογραφή της σύμβασης είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το σχετικό έργο και να πληρωθούν οι δικαιούχοι.
Ακόμη, ανέφερε πως αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο οι πίνακες με τους δικαιούχους δικαιωμάτων εθνικού αποθέματος ενιαίας ενίσχυσης για το 2008. Πρόκειται για 16.109 δικαιούχος και όπως ανέφερε είναι το πρώτο βήμα στην δημοσιοποίηση όλων των πράξεων που αφορούν δικαιούχους ή ωφελούμενους κοινοτικών ενισχύσεων.
Προσεχώς αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όλοι οι δικαιούχοι ενιαίας ενίσχυσης για το 2008, καθώς και το ποσό της ενίσχυσης που έλαβε ο καθένας κάτι που η υπουργός υποστηρίζει πως θα συμβάλλει στη διαφανή και αποτελεσματική χρήση των κοινοτικών ενισχύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: