Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Νικηφόρο Σαββατοκύριακο για την Αναγέννηση Λιβαδειάς

Volley – Handball – Badminton U-13
Το Σάββατο το απόγευμα στη Θήβα έγινε η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Volley των Εφήβων όπου η Αναγέννηση αντιμετώπισε την ομάδα του Κάδμου έχοντας στην σύνθεσή της αρκετούς μικρούς, όπου και νίκησε με 3 – 2 σετ ( 26-28 , 19-25 , 25-18, 25-20, 15-13). Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Δελή Ε., Κωτσαλά Β., Λίλιο Γ., Γιλμάζ Ε., Ρέζα Φ και τους μικρούς Αλεξίου Αριστοτέλη ( Α΄ Γυμνασίου) Ταγκαλέγκα Αντρέα ,Παγώνη Κώστα και Πετσαλάκη Βασίλη (μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού). Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε τους αγώνες για την πρώτη φάση και προκρίθηκε μαζί με Γ.Σ Λαμίας . Οι δύο ομάδες μαζί με την Ε.Α Λάρισας και ΦΘΙΑ Λαμίας θα σχηματίσουν νέο όμιλο και από αυτόν θα ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής εφήβων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αντρών Handball όπου στο Χαλκοπούλειο Στάδιο της Λαμίας η Αναγέννηση αντιμετώπισε την Α.Ε Μαλιακός Λαμίας και νίκησε με σκορ 29 – 15 ( Ημ. 10-9 ). Η Αναγέννηση αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Ορκόπουλο Θάνο και τους Δελή Βαγγέλη (17 γκολ), Παλιούρα Άγγελο ( 1 γκολ), Τριανταφυλλίδη Αλέκο ( 3 γκολ), Αγνιάδη Γιάννη ( 3 γκολ), Μακρή Γιώργο ( 1 γκολ ), Αποστόλου Χρήστο, Μπούμπα Λ. (1 γκολ), Κουντουργιώτη Σωτήρη ( 1 γκολ), Παπαλαμπρόπουλο Λάμπρο (2 γκολ) [Φωτό αριστερά/κάντε κλκ για μεγέθυνση].


Την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η μικρή αθλήτρια της Αναγέννησης Μπάρτζου Ελίνα ( έτος γέννησης 2001) στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Badminton U-13 της Περιφέρειας Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας ( συμμετέχουν αθλητές -τριες που είναι γεννημένοι τα έτη 1999-1998 καθώς και η προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία με έτη γέννησης 2002-2001-2000).

Η αθλήτρια ανήκει στην προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία U-11 (όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα). Η ταλαντούχα αθλήτρια έφτασε στον τελικό αφού απέκλεισε τρείς αθλήτριες και έχασε μετά από συναρπαστικό αγώνα 2-0 σετ ( 21-16, 29-27) από την αθλήτρια του Δούκα Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: