Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Καταδίκη από Τσιφή των επεισοδίων πριν το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Την λύπη και τον αποτροπιασμό του για τους βανδαλισμούς που προξένησαν την Κυριακή 8/11/09 φίλαθλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόσο στην κεντρική πλατεία της πόλης πριν την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Λεβαδειακό, όσο και στο Δημοτικό στάδιο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Δημήτρης Τσιφής.
Ο κ. Τσιφής επισήμανε, ότι θα πρέπει, οι κατ’ ευφημισμό φίλαθλοι να καταλάβουν, πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.
Οι φίλαθλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους, να αποδοκιμάζουν ή να επιδοκιμάζουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προβαίνουν σε πράξεις βίας, βανδαλισμών και να καταστρέφουν ξένες περιουσίες.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, τόνισε: "Καταδικάζουμε δημόσια την αηδιαστική αυτή πρακτική και απαιτούμε την άμεση ενεργοποίηση όλων των εμπλεκομένων και την ανάληψη των ευθυνών τους που τους αναλογούν. Μετά από αυτά τα γεγονότα, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε και να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου και κατ΄ επέκταση την περιουσία των πολιτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: