Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Προσκλήσεις σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

Η πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου.

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Συνάδελφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς σε Συνεδρίασή του αποφάσισε και κήρυξε 1 ώρα Στάση Εργασίας για την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2009 και ώρα 12.00΄ έως 13.00΄το μεσημέρι, με δυνατότητα τροποποίησης της ώρας, τιμώντας τη φετινή επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Συνάδελφοι
Πάρτε μέρος στην εκδήλωση που θα γίνει σε συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Βοιωτίας, της ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας,του Δήμου Λιβαδειάς, του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, της Eνωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν.Α . Βοιωτίας (Ικάρου & ΄Ερκυνας – Λιβαδειά) την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2009, ώρα 12.30΄το μεσημέρι.
Θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας στο χώρο της εκδήλωσης.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Και η γενική πρόσκληση όλων των φορέων που διοργανώνουν την εκδήλωση.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΤΕΔΚ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας, η ΤΕΔΚ Νομού Βοιωτίας, ο Δήμος Λιβαδειάς, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς, η ΄Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς, σας προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης της 36ης επετείου από την εξέγερση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ , που διοργανώνουν την Τρίτη
17 Νοέμβρη 2009, ώρα 12.30΄ το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας ( Ικάρου & ΄Ερκυνας – Λιβαδειά ).
Θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας στο χώρο της εκδήλωσης.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: