Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Καταδίκη της ισραηλινής εισβολής από το ΕΣΥΝ Βοιωτίας

Η ανακοίνωση καταγγελία του ΕΣΥΝ Βοιωτίας για την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Ε.ΣΥ.Ν.
Ως Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν) εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και καταδικάζουμε τη βάρβαρη ισραηλινή επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας στη Παλαιστίνη.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ, με την στήριξη και ανοχή από κοινού των ΗΠΑ και ΕΕ, προβαίνει σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα, συνέχεια μιας μακράς λίστας επιθέσεων και δολοφονιών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Η παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δολοφονίες αμάχων και αθώων μικρών παιδιών, η καταστροφή όλων των υποδομών σ’ ένα τόπο ήδη πολύπαθο, αποτελούν έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας και πρέπει να σταματήσουν τώρα. Η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού δεν μπορεί να συνεχιστεί. Απαιτούμε την άμεση και πλήρη κατάπαυση του πυρός. Απαιτούμε την απόσυρση των ισραηλινών δυνάμεων απ’ όλα τα παλαιστινιακά εδάφη.
Καλούμε τη κυβέρνηση και όλα τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του δίκαιου αγώνα των παλαιστινίων κατά της ισραηλινής κατοχής. Να καταδικάσουν τις ΗΠΑ και την ΕΕ που στηρίζουν το έγκλημα.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Ενώνουμε τις φωνές μας με τον αγώνα τον παλαιστινίων για να ζήσουν σε ένα ανεξάρτητο κράτος. Καλούμε τον ελληνικό λαό να συμμετέχει στον κοινό αγώνα, ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και επιθετικότητα, με όλους τους λαούς του κόσμου που αντιδρούν στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.
Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Επαρχίας Λιβαδειάς για τη συγκέντρωση υλικού πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, φάρμακα) και χρημάτων.
Σημείο Συγκέντρωσης: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς (1ος όροφος) Καθημερινά 6:30 - 8:00 μ.μ., Σάββατο 10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.ΣΥ.Ν.
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: