Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Για τα λιμάνια της Στερεάς

Ανοικτή πρόσκληση για Υποβολή Προτάσεων του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Υποδομές & Υπηρεσίες προσπελασιμότητας Στερεάς Ελλάδας»
Αφορά έργα υποδομών και αναβάθμισης Λιμένων.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσκαλεί δυνητικούς δικαιούχους για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Υποδομές & Υπηρεσίες προσπελασιμότητας Στερεάς Ελλάδας». Με την παρούσα πρόσκληση θα χρηματοδοτηθούν έργα υποδομών και αναβάθμισης υφιστάμενων λιμένων. Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους. Η πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση έργων ύψους 11.400.000 Ευρώ και απευθύνεται στις ακόλουθες κατηγορίες Δυνητικών Δικαιούχων: ΥΠΕΧΩΔΕ, Διεύθυνση Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις ΠΣΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή από την 20η Ιανουαρίου 2009 και η ημερομηνία λήξης θα προσδιοριστεί από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κ. Ι. Κούτσικος (τηλ. 22313 50907 - gkoutsikos@mou.gr), κ. Π. Λαθούρη (τηλ. 22313 50912 - plathouris@mou.gr) κ. Θ. Σιάππα (τηλ. 22313 50903 - tsiappas@mou.gr).

1 σχόλιο:

Trofonios είπε...

Αυτά είναι.

Από σήμερα 2 ιδιώτες τρίβουν τα χέρια τους. Επιτέλους θα τους φτιάξει και τα λιμάνια τώρα το κράτος, δηλαδή εμείς, και η ΕΕ, δηλαδή πάλι εμείς.

Σε αυτή τη χώρα γιατί δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη αυτοί που κάνουν επενδύσεις εκατομμυρίων;

Δεν πιστεύω ότι δεν πήγε ακόμα εσάς το μυαλό;