Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμπαρίσταται στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ

Ιδού το δελτίο Τύπου.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμπαρατάσσεται με τον αγώνα και τα αιτήματα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ για την ανάκληση των απολύσεων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στον Όμιλο.

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς παραβρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, την Τρίτη 27/1/09 στις 10.30΄ το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Οι επιχειρησιακές και διοικητικές ανεπάρκειες που προκάλεσαν οικονομική ζημιά πάνω από 350 εκατ. ευρώ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να φορτωθούν στους εργαζόμενους και στις θέσεις εργασίας.

Τα Σωματεία του Ομίλου και οι Εργαζόμενοι απεργούν και απαιτούν να εξασφαλιστούν τα εργασιακά και οικονομικά τους δικαιώματα, τα συμφέροντα της χώρας και της Εθνικής Οικονομίας.

Καλούμε τη Κυβέρνηση, τα Υπουργεία Οικονομίας- Ανάπτυξης και Απασχόλησης να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους και να εγκρίνουν ένα επιχειρησιακό και αναπτυξιακό σχέδιο που θα διασφαλίζει ΟΛΕΣ τις θέσεις εργασίας καθώς και την ανάπτυξη και την προοπτική του Ομίλου της ΛΑΡΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: