Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 14ης Δεκεμβρίου

H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 14η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Παλαιό Δημαρχείο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής.

1. Καθορισμός όρων του διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου για δημιουργία Κυλικείου & Τμήμα Ανθοπωλείου στο Νεκροταφείο , μετά από συμφωνία , ύστερα από δύο άγονους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς.
2. Λήψη απόφασης για την αγορά εδαφικής έκτασης με δημοπρασία για την δημιουργία νέων σφαγείων και ορισμός Επιτροπής.
3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2009.
4. Έγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν την εκδήλωση απόδοσης τιμής στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο.

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 220,01 € με Φ.Π.Α. για την προμήθεια αναμνηστικών (Ολυμπιακή Φλόγα ) για τις ανάγκες των Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών , έτους 2009.
6. Παραλαβή μελέτης ανάπλασης οδών Δαιδάλου και Κάδμου.
7. Παραλαβή Α Φάσης Κυκλοφοριακής Μελέτης.
8. Λήψη απόφασης για την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, περιλαμβανομένων και των ασφαλιστικών εισφορών , του προσωπικού των επιχειρήσεων ΔΕΠΑΛ και ΔΕΤΕΛ το οποίο απολύθηκε ή μεταφέρθηκε κατ’ εφαρμογή του αρ. 269 του Ν. 3463/06, σύμφωνα με το αρ. 42 του Ν.3801/09.
9. Έγκριση 4ου ΑΠΕ και του 2ου ΠΚΤΝΜΕ για την εκτέλεση του έργου :<<Δίκτυο Κοινοχρήστων Χώρων Κέντρου>>.
10. Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις (κανονιστική).
11. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. ΚΑΠΗ για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

12. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. Φιλαρμονική για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
13. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. ΔΑΟΛ για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
14. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. Χορωδία για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
15. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. Δημοτικού Ωδείου για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

16. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. Πνευματικό Κέντρο για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
17. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Ν.Π. Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
18. Έγκριση της 17/2009 απόφασης του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Δήμου Λεβαδέων.
19. Έγκριση της 19/2009 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Λεβαδέων.
20. Έγκριση της 75/2009 απόφασης του Δ.Σ. της Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Λεβαδέων.

21. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 2%) του οφειλέτη ΚΑΝΤΑ ΔΗΜ. του Ι. λόγω λανθασμένου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.
22. Εξέταση αιτήματος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος << Αγία Ταβιθά>>.
23. Εξέταση αιτήματος του Φιλανθρωπικού Σωματείου & Ιδρύματος <<Εστία Μητέρας>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: