Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Χριστούγεννα στην Άμφισσα και 5 φωτογραφίες


Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,
Ο Δήμος Άμφισσας και οι Σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν τον κύκλο εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Άμφισσα» ξεκινώντας από τη φετινή χρονιά (2009) και με σκοπό τη μόνιμη θεσμοθέτησή του.
Το σκεπτικό του κύκλου εκδηλώσεων αυτού περιλαμβάνει τους πιο κάτω βασικούς άξονες: α) τη βεβαιότητα ότι η πόλη μας με την εν γένει φυσιογνωμία που διαθέτει, θα μπορούσε με καλές προϋποθέσεις να καθιερώσει έναν κύκλο πολιτιστικών εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων, β) ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπητή στα παιδιά μας γιορτή του χρόνου και υπάρχει η δυνατότητα να τους προσφέρουμε ψυχαγωγία και ευκαιρίες δημιουργικότητας μέσα στην πόλη μας.
Κεντρικό σημείο των εκδηλώσεών μας θα είναι η Πλατεία Κεχαγιά όπου και θα στηθεί «το χωριό των καλικαντζάρων», ένα χωριό κεφιού και σκανδαλιών, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας (καλικαντζαράκια…), πέραν αυτού όμως φιλοδοξούμε να παρουσιαστεί ένα ευρύ πρόγραμμα, που θα ενδιαφέρει την πόλη στο σύνολό της.
--------------------------------------------------------------------------------------

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


Ασημάκης Α. Ασημακόπουλος
1) Σύλλογος «ΕΛΙΑ»

2) Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας

3) Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας

4) Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας

5) Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φωκίδας

6) Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

7) Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας

8) Δικηγορικός Σύλλογος Άμφισσας

9) Γ.Α.Σ. Μάκαρος Άμφισσας

10) Εμπορικός Σύλλογος Άμφισσας

11) Α.Ο. Κεχαγιάς
--------------------------------------------------------------------------------------
1) Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευγενική χορηγία: α) την εταιρεία ¨Ψιμούλης Ο.Ε.¨, β) την εταιρεία ¨ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.¨, γ) το παραδοσιακό βυρσοδεψείο Κωνσταντίνου Μερινόπουλου δ) την εταιρεία Security Αυγερινός για τη φύλαξη του χώρου.
2) Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: α) ΛΕΠΑΝΤΟ TV β) Εφημερίδα “Φωκίς” γ) Εφημερίδα “Η Ώρα της Φωκίδας” δ) Διαδικτυακή ιστοσελίδα “AmfissaPress.gr”
3) Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Δελφών για την παραχώρηση επί τριήμερο (19, 20 και 21 Δεκεμβρίου) του μικρού τρένου που θα περιφέρεται στην αγορά.
4) Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί μικρό χριστουγεννιάτικο λούνα-παρκ στην Πλατεία Ησαΐα.
5) Πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Άμφισσας http://www.amfissa.gov.gr/ και στην ιστοσελίδα http://www.amfissapress.gr/xristougenna2009/

Δεν υπάρχουν σχόλια: