Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Για την Εμπορική στο Δίστομο

Κλείνει τον Οκτώβριο το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Δίστομο, μαζί με άλλα 56 σε ολόκληρη την Ελλάδα, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης του δικτύου του μεγάλου αυτού τραπεζικού οργανισμού.Φορείς της Βοιωτίας, η Νομαρχακή Αυτοδιοίκηση, η ΤΕΔΚ Βοιωτίας και το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης της Εμπορικής και απευθύνουν επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο με την οποία ζητούν την ανάκληση αυτής της απόφασης.Η viotia βέβαια δεν κατανοεί από πού έως πού η ΝΑΒ και η ΤΕΔΚ Βοιωτίας μπορούν να έχουν λόγο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό μιας ιδιωτικής τράπεζας. Εκτός αν επιδίδονται σε φθηνή ψηφοθηρία...Αλλάζει το ζήτημα για το Εργατικό Κέντρο καθώς υπάρχει η εθελουσία αποχώρηση, όπου οι συνδικαλιστές έχουν εκ του νόμου και της λογικής δικαίωμα παρέμβασης.Δείτε εδώ την επιστολή των τριών βοιωτικών φορέων.

Ν.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΕΔΚ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Λιβαδειά 10/7/2009

ΠΡΟΣ: - Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ
Κον STRUB
- ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ
Κον ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Κύριοι
Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας για το κλείσιμο 57 Καταστημάτων σε όλη τη χώρα.
Ένα από τα Καταστήματα είναι το ΚΕΙ ( 0223 ) του Δήμου Διστόμου Βοιωτίας.
Το συγκεκριμένο Κατάστημα λειτουργεί περίπου 30 χρόνια με μεγάλο οικονομικό εύρος και εξυπηρετεί τους πολίτες τόσο του Διστόμου, όσο και των γύρω περιοχών όπως :Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, Αντίκυρας, Στειρίου, Αράχωβας, Κυριακίου και Δεσφίνας Νομού Φωκίδας.
Λόγω του κομβικού, γεωγραφικού και ιστορικού σημείου το Κατάστημα πληρεί όλους τους όρους, οικονομικούς, κοινωνικούς, γεωγραφικούς, για τη συνέχιση της λειτουργίας του.
Αυτό είναι κύρια απαίτηση των επαγγελματιών και των θεσμικών Φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Ζητάμε από τη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας να ανακαλέσει αυτή την Απόφαση και να παραμείνει σε λειτουργία το ΚΕΙ Διστόμου προς όφελος όχι μόνο των πολιτών – πελατών, αλλά και της ίδιας της Εμπορικής Τράπεζας.


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Για την Εμπορική στο Δίστομο

Δεν υπάρχουν σχόλια: