Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Περίεργη υπόθεση κλοπής τσιγάρων στη Λαμία και τη Θήβα

Μια περίεργη υπόθεση προσπαθεί να φωτίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Ένα φορτίο με τσιγάρα γνωστής μάρκας συνολικής αξίας 1,5 εκατομμύριων ευρώ μεταφέρονταν από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, ο οδηγός φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κοντά στην Αλαμάνα την Παρασκευή το απόγευμα.

Κατά τους ισχυρισμούς του οδηγού, άγνωστος άνδρας που πήγε στο πάρκινγκ της εθνικής οδού με ένα τζίπ του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και στη συνέχεια τον χτύπησε και τον έβαλε μέσα στο τζίπ και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παράλληλα, άλλα άτομα πήραν το φορτηγό αυτοκίνητο, από το οποίο εξαφάνισαν το εμπόρευμα και εγκατέλειψαν φορτηγό και οδηγό σε ερημική περιοχή της Θήβας. Ο οδηγός εντοπίστηκε από διερχόμενο που τον μετέφερε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο της Θήβας απ' όπου λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο αφού υπέγραψε αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Όταν έφτασε στη Λαμία δήλωσε τα συμβάντα στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας μαζί με την απώλεια του φορτίου. Ωστόσο, όμως, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η μεταφορική εταιρεία υποβάλλει σχετική μήνυση και κατηγορεί τον οδηγό για οικειοποίηση του φορτίου και έτσι ο οδηγός συλλαμβάνεται και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας για να απολογηθεί στη δικαιοσύνη τη Δευτέρα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: