Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Βραδιά... I Love Silvio διοργανώνει παριζιάνικη ντισκοτέκ

Μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στον «σκανδαλόπληκτο» Καβαλιέρε με τον τίτλο I love Silvio διοργανώνει η γνωστή ντισκοτέκ Globo στο κέντρο του Παρισιού, έχοντας ως επίσημη καλεσμένη την «πέτρα» του τελευταίου ροζ σκανδάλου, την 42χρονη συνοδό πολυτελείας Πατρίτσια Ντ' Αντάριο.
Καρναβαλικές μάσκες με το πρόσωπο του Ιταλού πρωθυπουργού θα διανεμηθούν στους θαμώνες κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της μεγάλης ντισκοτέκ Globo στο κέντρο της Πόλης των Φώτων. «Η ιστορία ανάμεσα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την Πατρίτσια Ντ' Αντάριο μας διασκεδάζει πολύ. Θα είναι η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ντισκοτέκ Μπενζαμέν Πατού.

Το κέντρο θα είναι διακοσμημένο με τα χρώματα της Ιταλίας και το προσωπικό του θα φορά τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Μίλαν.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πάντως, ετοιμάζεται για τις διακοπές του, τις οποίες θα περάσει στη σεισμοπαθή περιοχή της Λ' Ακουιλα.
«Αρχικά ο πρόεδρος ήθελε να ενοικιάσει μία κατοικία στη Λ' Άκουιλα, αλλά τελικά θα μείνει στον κοιτώνα της οικονομικής αστυνομίας» δήλωσε ο δικηγόρος του Καβαλιέρε.
Στο ίδιο κτίριο είχαν φιλοξενηθεί και οι ηγέτες της G8, στο πλαίσιο της οποίας ο Μπερλουσκόνι είχε ανακοινώσει ότι θα περάσει την περίοδο των διακοπών στην περιοχή αυτή «για να επιβλέπει την πρόοδο των εργασιών ανοικοδόμησης».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: