Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Επέζησε στο δάσος τρώγοντας άγρια μούρα και ρόκα

Επέζησε τρώγοντας άγρια μούρα και άγρια χόρτα (ρόκα) επί 12 μέρες ένας 19χρονος βρετανός τουρίστας, που είχε χαθεί σε δασώδη περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας και όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.
Ο Τζέιμι Νιλ βρέθηκε από εκδρομείς στα Γαλάζια Όρη, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων δυτικά του Σίδνεϊ, εξαντλημένος και αφυδατωμένος, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Κατούμπα.
Ο πατέρας του Ρίτσαρντ Κας, είχε απελπιστεί και πίστευε πως ο γιος του ήταν νεκρός. Μάλιστα βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ετοιμαζόταν να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στη Βρετανία, όταν έμαθε τα καλά νέα από την αστυνομία. Η μάνα του πάντα πίστευε ότι θα βρεθεί ζωντανός. Στην ανεύρεση του Νιλ συμμετείχαν πάνω από 400 εθελοντές χωρίς επιτυχία.
Τώρα ο Νιλ, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να εισπράξει έως και ένα εκατομμύριο δολάρια "για να πει την ιστορία του σε μέσα ενημέρωσης και να γράψει βιβλίο".
Κάποιοι λένε πως η "εξαφάνιση" μπορεί να ήταν και "σκηνοθετημένη". Ο πατέρας του τα διαψεύδει με οργή όλα αυτά και λέει πως το γεγονός ότι βρέθηκε ο γιος του ζωντανός αξίζει "πολλά περισσότερα εκατομμύρια δολάρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: