Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Δήλωση Τόγια για τις ευρωεκλογές 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009
«ΠΑΣΟΚ: ΝΕΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ»

Οι Ευρωεκλογές κατέδειξαν το ΠΑΣΟΚ ως το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.
Η καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, συνιστά αναμφισβήτητη ήττα των συντηρητικών δυνάμεων και καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί την αλλαγή του πολιτικού τοπίου και των κομματικών συσχετισμών στην Ελλάδα.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν το μήνυμα για την αλλαγή πορείας της χώρας. Είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά για τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι προοδευτικοί πολίτες μπορούν να έχουν την βεβαιότητα ότι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση με την ΝΔ και την δεξιά πολιτική που τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται για τον τόπο και τον λαό, θα είναι νικηφόρα.

Οι εκλογές στην Βοιωτία ανέτρεψαν τους συσχετισμούς. Το ΠΑΣΟΚ, μετά από πολλά χρόνια, είναι πρώτο κόμμα και μάλιστα με σημαντική διαφορά, ενώ τα ποσοστά της ΝΔ υπέστησαν καθίζηση αποδεικνύοντας τα αδιέξοδα που έχει συσσωρεύσει στον Νομό Βοιωτίας η πολιτική της ΝΔ. Το αποτέλεσμα μας προσθέτει ευθύνες αλλά μας οπλίζει ταυτόχρονα και με την απαιτούμενη δύναμη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το επόμενο διάστημα με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση ώστε να δυναμώσει το πλειοψηφικό ρεύμα του ΠΑΣΟΚ στην χώρα και στην Βοιωτία και για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες που μας ψήφισαν, να κερδίσουμε αυτούς που δεν μας ψήφισαν αλλά και αυτούς που απείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: