Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Αποτίμηση της δράσης ΟΝΝΕΔ Θηβών για τις ευρωεκλογές

Θετικά αποτιμά τη δράση της η ΟΝΝΕΔ Θηβών για τις ευρωεκλογές 2009. Δείτε.

Βροντερό παρών από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας
Δυναμική, εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη παρουσία επέδειξε το τριήμερο των Ευρωεκλογών η νεοσύστατη Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας. Το προεκλογικό τραπεζάκι της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία της πόλης μας από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το βράδυ, πλημμυρίστηκε από νέους ανθρώπους γεμάτους χαμόγελα και με εμφανή όρεξη για δουλειά.


Οι νεολαίοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ενημέρωναν κατά την διάρκεια του τριημέρου τους πολίτες για το που ψηφίζουν καθώς και για τις δράσεις της Νέας Δημοκρατίας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πλήθος κόσμου σχολίασε θετικά την παρουσία τους αυτή και συζήτησε μαζί τους για την τωρινή πολιτική κατάσταση στην χώρα αλλά και στον τόπο μας. Επίσης το τραπεζάκι της Ν.Δ. επισκέφθηκαν οι βουλευτές της Βοιωτίας κ. Γιαννάκης και κ. Μπασιάκος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Θήβας κ. Κούτσικος καθώς και άλλοι πολιτευτές του νομού οι οποίοι συζήτησαν εκτενώς με τους νέους για διάφορα θέματα.




Την Κυριακή το βράδυ παρά το αποτέλεσμα των εκλογών τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Θήβας ήταν παρόντα και πάλι στο ίδιο μέρος δίνοντας το ηχηρό μήνυμα πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις αξίες τους, ανεξαρτήτως εκλογικών αποτελεσμάτων και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της νεολαίας.


Φαίνεται λοιπόν πως κάτι αλλάζει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Φαίνεται πως έρχεται μια γενιά νέων ανθρώπων που έχουν σκοπό να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της περιοχής μας με τις πρωτοβουλίες τους και να προκαλέσουν την επιστροφή της πολιτικής διαδικασίας κοντά στους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: