Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Aγνωστη η αιτία θανάτου του Μάικλ Τζάκσον

O θάνατος του Μάικλ Τζάκσον δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Λος Άντζελες.
Η ετυμηγορία για «την αιτία του θανάτου καθυστέρησε. Αυτό σημαίνει πως ο ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθούν και άλλες αναλύσεις, όπως τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Αναμένουμε ότι αυτές οι εξετάσεις θα πάρουν τέσσερις με έξι εβδομάδες», δήλωσε ο Χάρβεϊ. «Τότε, από τη στιγμή που θα έχουν διενεργηθεί αυτές οι εξετάσεις, αναμένουμε ότι θα μπορούμε να δώσουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα για το τι προκάλεσε το θάνατο» του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος διαπιστώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, δυτικές ΗΠΑ), όπου ο «βασιλιάς της ποπ» εισήλθε επειγόντως.

«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι εξωτερικού τραυματισμού στο πτώμα του Τζάκσον ή κάτι που να δείχνει πως διαπράχθηκε έγκλημα», επέμεινε ο Χάρβεϊ. Την Πέμπτη, ο αδελφός του σταρ, Τζερμέν, είχε αναφερθεί σε «ανακοπή καρδιάς» η οποία συνέβη, σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, στην κατοικία του Τζάκσον στο Χόλμπι Χιλς, μία πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες όπου ενοικίαζε μία κατοικία από τον Ιανουάριο.
kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: