Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ Στερεάς για τις ευρωεκελογές

Το ΠΑΣΟΚ Στερεάς για τις ευρωεκελογές.
Με την ψήφο του στις εκλογές της 7η Ιουνίου, ο λαός της χώρας μας και της Στερεάς καθόρισε την Ελλάδα που θέλει. Με την ψήφο του απέρριψε της Κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ που πέντε χρόνια τώρα τις διαφημίζει άλλοτε, ως «μεταρρυθμίσεις», άλλοτε ως «διαρθρωτικές», ή «βαθιές αλλαγές» και άλλα βαρύγδουπα επίθετα, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ανατροπές κατακτήσεων και δικαιωμάτων του λαού.
Ψήφισε για μια Ελλάδα με παρουσία και φωνή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Ψήφισε γιατί θέλει μια Κυβέρνηση να νοιάζεται για τον αδύναμο και να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων. Θέλει η Κυβέρνηση του να πιστεύει στην πράσινη ανάπτυξη να δημιουργεί θέσεις εργασίας για όλους, να επενδύει στην ποιότητα της παιδείας, για να γίνει ο άνθρωπος Σκοπός της Πολιτείας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα μιας βαθιάς αλλαγής, είναι ανατροπή. Όλοι μαζί κάναμε μια νέα αρχή για την πατρίδα μας. Μια νέα μέρα ξεκίνησε με ελπίδα και ευθύνη απέναντι στον τόπο. Στόχος μας, η ριζική αλλαγή πολιτικής στον τόπο. Και σ' αυτή την ευθύνη θ' ανταποκριθούμε.
Η ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας θέλει να ευχαριστήσει όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Ακόμη θέλει να ευχαριστήσει όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους που δούλεψαν εθελοντικά για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό στην Στερεά Ελλάδα.
Θα είμαστε όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα μπροστά, με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: