Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Tο μήνυμα των ευρωεκλογών για την Αγάτσα

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ <<ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ>>

To ΠΑΣΟΚ κατάφερε μιά άνετη νίκη στις Ευρωεκλογές, οι οποίες είχαν χαρακτήρα δημοψηφίσματος ,όπως κατ επανάληψιν είχε δηλώσει ο Γ. Παπανδρέου.Ο,τι κι αν επικαλείται κανείς ,μια νίκη με 4.4 % ειναι μια <<καθαρή>> επικράτηση.
-Είναι μια νίκη που ικανοποιεί το λαικό αίσθημα και καταψηφίζει τις πολιτικές της Ν. Δ. -Είναι μια νικη που επιδοκιμάζει ό,τι πρεσβεύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ήταν κεντρικό πρόσωπο τού προεκλογικού αγώνα.Ωστόσο, δημιουργεί σε όλους μας στο ΠΑΣΟΚ ,περισσότερες ευθύνες σε σχέση με ό,τι αποζητά ο ίδιος ο λαός.
Η λαική βούληση ήταν πάντα κέντρο τής πολιτικής του Κινήματος.Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στους πολίτες.Συνεπώς, <<σηκώνουμε>> τα μανίκια και προχωράμε. Νέος στοχος, η αυτοδυναμία τού ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές Εκλογές ,που επιβάλλεται πιά να γίνουν το δυνατό συντομότερο.
Ισχυρό μήνυμα έδωσε η Βοιωτία, με τη ευρεία επικρατηση των 9 μονάδων έναντι της Ν.Δ. Τα πάμπολλα προβλήματα του νομού , η αναποτελεσματικότητα τής κυβερνησης και η σοβαρή δουλειά που γίνεται απο πλευράς ΠΑΣΟΚ, έδειξαν το δρόμο.

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ Μέλος Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: