Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ατύχημα στη Λαμία είχε ο Πασχάλης Τσαρούχας

Ο γνωστός ηθοποιός σώθηκε από θαύμα όταν το πρωί της περασμένης Πέμπτης έχασε τον έλεγχο της -μεγάλου κυβισμού- μηχανής του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκτοξευτεί στον αέρα και το δίκυκλό του να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο. Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι από τους πιο φανατικούς των μηχανών, οδηγεί πάντα με πλήρη εξάρτηση και κράνος, γεγονός που όπως φαίνεται τον γλίτωσε από τα χειρότερα. Η τύχη του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο βρίσκεται σε... απόσταση αναπνοής από το νοσοκομείο της Λαμίας, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να έχει βρεθεί στα επείγοντα.

Ο κίνδυνος παραμόνευε τον Πασχάλη Τσαρούχα λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Λαμίας. Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδευε χωρίς συνεπιβάτη, με προορισμό την Καρδίτσα! Ως γνωστόν, ο Πασχάλης περιοδεύει αυτή την εποχή ανά την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση «Λεωφορείον ο πόθος». Την Πέμπτη λοιπόν ξεκίνησε από την Αθήνα για να φτάσει οδικώς στην πόλη της Θεσσαλίας. Μόνο που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Εχασε τον έλεγχο της μηχανής του στον περιφερειακό της Λαμίας και ξέφυγε από την πορεία του. Η μηχανή από κάποιο λάθος χειρισμό, βγήκε από το δρόμο και ο ηθοποιός αφού εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα στον αέρα κατέληξε στην άκρη του δρόμου.

Για καλή του τύχη, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο νοσοκομείο της περιοχής και ευτυχώς σε σημείο που δεν υπάρχει γκρεμός (όπως λίγο παρακάτω στον ίδιο δρόμο). Μολονότι δεν είχε εμφανή τραύματα, ο ηθοποιός επισκέφθηκε τα επείγοντα του νοσοκομείου προληπτικά και πριν συνεχίσει το ταξίδι του για την Καρδίτσα.

Η «Εspresso» επικοινώνησε με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έφτανε στην Καρδίτσα και μας επιβεβαίωσε την πληροφορία: «Είναι αλήθεια. Είχα ένα ατύχημα. Ευτυχώς δεν χτύπησα! Η μηχανή μου βέβαια έπαθε ζημιά, αλλά δεν πειράζει. Θα της... περάσει!» μας είπε στο τέλος ο ηθοποιός χωρίς να χάσει το χιούμορ του ούτε για μια στιγμή. Ο Πασχάλης οδηγεί μηχανές μεγάλου κυβισμού εδώ και πολλά χρόνια. Οπως έχει δηλώσει κατά καιρούς, τις προτιμά από τα αυτοκίνητα, καθώς τις θεωρεί περισσότερο ασφαλείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από αυτό ο ηθοποιός επικοινώνησε με τη γυναίκα του και την καθησύχασε ότι όλα είναι μια χαρά, ενώ ζήτησε να μιλήσει με τον γιο του, Αχιλλέα, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, όπως έχει πει, μαθαίνει και τον 4χρονο πιτσιρικά του μηχανή. Τον προορίζει και εκείνον για... easy rider.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: