Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΑΚΟΛ για Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και ΔΑΟΛ

Για το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς το δελτίο Τύπου του ΑΚΟΛ.

Με αφορμή το αίτημα της Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, προς τον Δ.Α.Ο.Λ., για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και τα όσα ακούστηκαν, σε πρωινή εκπομπή της Κας Μαρίας Σφυρή, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΕΙΡΙΟΣ» την Παρασκευή 22 Μαϊου 2009, από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Λιβαδειάς (Δ.Α.Ο.Λ.) κ. Ηλία Γκριτζάπη, το Διοικητικό μας Συμβούλιο νοιώθει την ανάγκη, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να διευκρινίσει και να γνωστοποιήσει τα παρακάτω.
1. Εσκεμμένα κατά την άποψή μας προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν την άποψη πως ο Α.Κ.Ο.Λ. δημιουργεί προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία της Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
2. Μία τέτοια αντίληψη μας αφήνει αδιάφορους, γιατί, την οιαδήποτε σχέση μεταξύ του Δ.Α.Ο.Λ. και της Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ή του Δ.Α.Ο.Λ. μ’ οποιονδήποτε άλλο φορέα, δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά και το δικαίωμα να τη διαμορφώσει το Διοικητικό μας Συμβούλιο, ούτε βεβαίως κάτι τέτοιο υπάρχει στις σκέψεις μας.
3. Πληροφορούμε, όσους δεν γνωρίζουν, οι σχέσεις του Ομίλου μας με την Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, είναι πάρα πολύ καλές.
4.Πιστεύουμε, ότι ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Τσιφής και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, έχουν έμπρακτα συμπαρασταθεί στις δραστηριότητές του Ομίλου μας, όπου δραστηριοποιούνται τριακόσια πενήντα (350) και πλέον παιδιά, κι’ αυτή η συνεργασία μας επιθυμούμε να συνεχιστεί και στο μέλλον.
5. Από τα προαναφερόμενα, οποιοσδήποτε αντικειμενικός κριτής μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να κρίνει, αν και κατά πόσο μπορεί να επικρατεί στις προθέσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου η δημιουργία προβλημάτων σ’ οποιονδήποτε φορέα της Πόλης μας, αντιθέτως όπου μας έχει ζητηθεί και είναι μέσα στις δυνατότητές μας έχουμε προσφέρει τη βοήθειά μας.
6. Επομένως η οποιαδήποτε αντιπαλότητα στις σχέσεις μας με φορείς της Πόλης μας, είναι κατασκευασμένο σενάριο, προφανώς για να βλάψει την εικόνα του Ομίλου μας, γι΄ αυτό νοιώθουμε την ανάγκη, αυτό το γεγονός, να το καταδικάσουμε.
7. Πιστεύουμε πως υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου απ’όλους τους αθλητικούς φορείς και δημότες της πόλης εφόσον γίνει σωστός προγραμματισμός από το Δ.Σ. του ΔΑΟΛ με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό Στάδιο που διαθέτει η πόλη μας.
8. Τέλος πιστεύουμε, πως σε περίπτωση συζήτησης θεμάτων στον Δ.Α.Ο.Λ. τα οποία θα αφορούν και τον ΄Ομιλό μας, θα τύχουμε της ανάλογης ενημέρωσης προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των μελών μας.


Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: