Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Επισκέψεις Μιχάλη Γιαννάκη σε Ελεώνα, Λιβαδειά, Χαιρώνεια και Ελάτεια

Ο βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης υποδέχτηκε χθες τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Δένδια για τα εγκαίνια του νεοσύστατου τμήματος Γυναικών του Κέντρου Αποτοξίνωσης Φυλακών Ελεώνα.
Στην ομιλία του ο Μιχάλης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον υπουργό για την ευαισθησία που δείχνει το Υπουργείο σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και ζήτησε την επέκταση του θεσμού των Κέντρων Απεξάρτησης σε όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.
Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους των Φυλακών και συζήτησαν με τους κρατουμένους, εξέφρασαν από κοινού την ικανοποίησή τους για την λειτουργία των Φυλακών και ευχαρίστησαν τους υπαλλήλους για την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλουν σε καθημερινή βάση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μιχάλης Γιαννάκης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Τσιατούρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Στην συνάντηση τους τόνισε για πολλοστή φορά τα προβλήματα αστυνόμευσης που προκύπτουν καθημερινά στον νομό και απέσπασε την δέσμευση του Υπουργού για την εξαντλητική εξέταση του ζητήματος της υποστελέχωσης αλλά και της δημιουργίας νέων Τμημάτων Ασφαλείας στον Νομό Βοιωτίας.

Στα εγκαίνια του νέου Μουσείου Χαιρώνειας, παρόντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, ο Μιχάλης Γιαννάκης τόνισε την σημασία της επαναλειτουργίας του Μουσείου για τον πολιτισμικό πλούτο ολόκληρου του νομού και σημείωσε τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο πολιτισμός ως πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες.
Ερωτηθείς για το ζήτημα της δημιουργίας ενεργειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή, επανέλαβε την άμεση στήριξη του στις αποφάσεις των τοπικών φορέων.Οι δραστηριότητες του Μιχάλη Γιαννάκη ολοκληρώθηκαν με την Ομιλία του στην Ελάτεια, όπου ως συντονιστής του Προεκλογικού Αγώνα της ΝΟ.Δ.Ε Φθιώτιδας απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής όλων των πολιτών στην μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου.
«Είμαστε η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκης.
«Η ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, η ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους αποτελούν για μας τις βασικές προτεραιότητες. Όσοι μιλούν για βάρβαρες πολιτικές καλό θα ήταν να θυμηθούν που είχαν οδηγήσει την ανεργία επί των ημερών τους» συνέχισε ο Μιχάλης Γιαννάκης ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «να αναλογιστεί πόση ώρα έκανε να φτάσει στην Λαμία το 2004 και πόση ώρα χρειάστηκε πηγαίνοντας στην ομιλία του την Κυριακή, μετά τα μεγάλα έργα στο οδικό δίκτυο της Κυβέρνησης Καραμανλή» αναδεικνύοντας έτσι το πολύπλευρο έργο που έχει επιτελεστεί την τελευταία πενταετία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: